Najnovije

Sve ih je zanimalo da li joj je čupava maca, pa je bivša učesnica rijalitija odlučila da je snimi i pokaže svima (VIDEO)

Učesnica poslednje sezone reginonalnog "Velikog Brata" Mirjana Praizović ne može bez kamera ni po završetku rijalitija pa je odlučila da sama snima kućne video zapise.
Mirjana (Foto: Jutjub)

Mirjana (Foto: Jutjub)

Mirjana svakodnevno otkriva detalje iz svog života kako u video zapisima tako i fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama pa je pratioce njenog lika i dela imali pitanja za nju, a ona je odlučila da im odgovori na ono koje najčešće dobija. Bivša učesnica je otkrila kako najveći deo muških pratilaca ali ima i ženskih koji traže da pošalje ili pokaže macu, zanima ih da li je čupava i da li ima dlake pa je odlučila da stane na kraj nagađanjima i pokaže je. Naravno da je Mirjana pokazala svoju mačku, a ne intimni deo što je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca. www.youtube.com/watch
Pročitajte još:SEVAJU BUTINE: Ovako će Ceca ometati takmičare u „Pinkovim zvezdama“ (FOTO)ŠOK FOTKE: Ovako je Tijana Ajfon izgledala bez silikona i šminke (FOTO)SVE MU ŽENE MORAJU BITI U HAREMU: Ivana, vraćam se tebi… (VIDEO)
Izvor: Opera 17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA