Najnovije

LEPI MIĆA ODLEPIO: Penjao se na sto i urlao, pa od besa krenuo na Staniju (VIDEO)

Lepi Mića je poludeo zbog Stanije Dobrojević koja je izjavila kako je pevač od Zadruge dobijao čepiće jer ima probleme za hemoroidima.
Odlepio...(Foto: TV Pink)

Odlepio...(Foto: TV Pink)

Mića je sve vreme govorio kako starleta laže, zbog čega je besno vikao. Tokom "Pitanja gledalaca", Ognjen Amidžić je potvrdio da pevač nikada nije dobio bilo kakve čepove, a tada je skočio i zahtevao da mu se Stanija izvini. One je čak krenuo da napusti kuću ukoliko ona to ne učini, a potom se vratio i nastavio da viče i vređa Dobrojevićevu. "Klošarako jedna, lažove, sram te bilo", vikao je Mića. "Videla sam te sa čepićima", rekla je Stanija koja je dodala kako joj je Kristijan rekao da je Mića dobio čepiće. "Lažove jedan! On ti je rekao, klošarko jedna! Sprda se s tobom, budalo!Kobilo jedna! Stanija Dobrojević je najveći lažov na svet. Pi*aš se u lavabo, smrdiš, imaš gljivice! Gljivice!" vikao je Mića koji u naletu besa nije prestajao da psuje. Farma 6/HAOS Lepi Mica poludeo na Staniju zbog...by paladaatina
Pročitajte još:U KUPATILU: Pao seks između Tamare i Ace (VIDEO)KRISTIJAN NASTAVIO KANONADU: „Stanija, tvoje veze su švalerske, plitka si, veštačka, imaš više bora nego…“ (VIDEO)NAJORIGINALNIJE POKAJANJE: Kristijan se izvinio Staniji, a pogledajte kako! (VIDEO)
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA