Najnovije

SVE ĆU DA VAS IZROKAM K'O DEVEDESETIH: Kristijan pretio smrću i napustio Farmu! (VIDEO)

Kristijan Golubović je napustio Farmu noćas u kasnim časovima i to iziritiran ponašanjem Jelene Golubović koju je prvo gađao palačinkama, a zatim kad je izgubio nerve uputio je pretnje i Željku Mitroviću, prvom čoveku RTV Pink i rijalitija Farma.
Kristijan (Foto: JuTjub)

Kristijan (Foto: JuTjub)

"Platićete mi za ovo 300 hiljada! Ima da mi platite 300 hiljada, inače ću sve da vas pobijem!" - vikao je besan i ponovio nekoliko puta Kristijan, što je najverovatnije bilo upućeno Mitroviću i produkciji Farme. On je povredio i Jelenu Krunić, a nije hteo da razgovara ni sa Stanijom sa kojom je inače blizak. "Klošari, ja potrošim 50 hiljada za tri dana!" - poručio je Kristijan nazivajući ukućane "kurvama i narkomanima". U jednom trenutku on je počeo da preti i izgovorio "sve ću da vas izrokam k'o devedesetih". Najveći broj ukućana je ćutao i sklanjao mu se sa puta, jer je Kristijan u besu sejao strah u kosti, što je bilo veoma očigledno na licima ukućana. Jedna od stvari koje je Kristijan rekao je i: "Mokriću vam po grobovima! Sve ću da vas izrokam." Pogledajte ludnicu koju je napravio Kristijan na Farmi: www.dailymotion.com/video/x3jlg87_farma-6-kristijan-kupi-stvari-i-napusta-farmu-26-12-2015_fun A ovako je sve počelo - Kristijan gađa palačinkom Jelenu: www.youtube.com/watch
Pročitajte još:REVOLUCIONARNO: Napunite bateriju telefona pomoću šolje kafe (VIDEO)BOŽANSKI GLAS: Jeromonah pobednik ruske verzije takmičenja „The Voice“, peva neverovatno (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA