Najnovije

Vučić: Privatizujte Zvezdu i Partizan i "evo, budite premijer!"

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić priznao je da ne zna kako da privatizuj fudbalske i košarkaške klubove u Srbiji i pozvao građane da mu u tome pomognu.
Vučić (Foto: JuTjub)

Vučić (Foto: JuTjub)

- Iz sveg srca želim da se oporavi FK Partizan, evo, kupite. . . Ko god hoće neka kupi, ko hoće da uloži svoj novac - rekao je premijer i dodao "ja ne znam kako to da uradim, a oni svi troše naše pare". Zato je potrebno privatizovati Telekom, rekao je, jer strance baš briga ko će šta da piše po novinama. - Ne kažem da su Srbi manje sposobni, ali postoje stvari gde pritisak nismo u stanju da izdržimo - naveo je i podsetio na to o čemu se sve pisalo - da Vučić hoće da uzme pare od prodaje Telekoma. - Evo, mi sada moramo da restruktuiramo Telekom. Zato nam pomozite, zato sam tražio i Lutriju Srbije da damo strancima - rekao je premijer gostujući na TV Prvoj. Upitan zašto strancima, zar Srbija nema dovoljno menadžera, Vučić je kazao. - Imamo najviše menadžera, nemamo bravara i vodoinstalatera..." Problem je, kaže Vučić, da ako Telekom uzmu stranci onda FK i košarkaški klub Crvena zvezda neće lako da prežive, kao ni FK Partizan. A neće, dodao je, lako da prežive ni mnogi mediji, kao ni mnogi drugi. - Kada budete pokazali kako da privatizujemo fudbalski klub Zvezdu ili Partizan, ja ću da vam kažem, "evo, budite premijer" - rekao je Vučić voditelju.
Pročitajte još:ŠUTIRA TROJKE KAO KARI: Na treningu otkrivena jedna Bobijeva tajna (VIDEO)UŽASNA PORUKA NAVIJAČA GALATASARAJA: Marko Ivković nije umro, živi u paklu! (FOTO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA