Najnovije

Aca otkrio šta je radio sa Stanijom ispod pokrivača (VIDEO)

Dok se "Farma" polako bliži kraju, farmeri polako "pucaju" i gube strpljenje. Svađe i sukobi su sve češći, a na videlo izlaze i neke dobro čuvane tajne.
Stanija i Aca (Foto: TV Pink)

Stanija i Aca (Foto: TV Pink)

Najnoviji sukob izbio je između Stanije Dobrojević i Ace Živanovića, pošto nisu mogli da se usaglase oko toga šta su radili ispod pokrivača. Naime, farmeri su napali Staniju i tražili od nje da kaže šta je radila sa Acom u krevetu. Oni su, zapravo, hteli da je navedu da prizna kako ga je zadovoljavala ispod pokrivača. I sam Aca je rekao da je bilo "akcije" pre nego što se smuvao sa Tamarom Đurić. Stanija je oštro reagovala na ove tvrdnje, ističući kako nisu istinite te da, osim poljupca na blic, ničega nije bilo između Ace i nje. - Kunem se u mrtvog oca, majku i brata da dečka nisam ni pipnula - branila se Stanija. Evo kako je tekla rasprava među farmerima: Farma 6/ Haos Aca rekao Staniji u Oci da mu...by zadkostellbokizadko
Pročitajte još:NEĆETE VEROVATI: Pogledajte šta je Sofija Rajović rekla uživo u emisiji! (VIDEO)OTKRILA SVE NA FEJSU: Prava istina o izbacivanju Kristijana! (FOTO)HIT: Lepa Brena zadigla haljinu Nataši Bekvalac (VIDEO)
Izvor: Vesti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA