Najnovije

SLEDE NAM LEDENI DANI: Evo gde će danas vejati sneg i šta nas čeka u prvim danima 2016. godine!

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladnije, u većini mesta suvo, ponegde se očekuje provejavanje snega, a krajem dana postepeno razvedravanje najpre u severnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak severni, severoistočni, najniža temperatura od minus pet do jedan stepen Celzijusa, a najviša dnevna biće od minus jedan do četiri stepena. U Beogradu će danas takođe biti pretežno oblačno, hladnije i uglavnom suvo. U pojedinim delovima grada moguće je provejavanje snega, a krajem dana doći će do postepenog razvedravanja. Duvaće slab i umeren vetar, istočni, severoistocni, a dnevna temperatura biće bez većeg kolebanja – od minus jedan do plus jedan stepen Celzijusa. RHMZ za četvrtak i petak prognozira sunčano i hladno vreme, ujutro umeren, ponegde i jak mraz i najvišu temperaturu u većini mesta ispod nule, odnosno ledene dane. U Timočkoj krajini i planinskim predelima biće uz više oblačnosti i provejavanje snega. U subotu će doći do postepesnog naoblačenja, mestimično sa snegom i kišom najpre na zapadu i severu zemlje. Zatim će do kraja perioda biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i snegom, a temperatura će biti u manjem porastu.
Pročitajte još:POTRESAN SNIMAK: Ovako je vozač autobusa maltretirao slepu ženu (VIDEO)OVO JE POLITIČKI TESTAMENT NEMANJIĆA, A SRBI NISU ZNALI ZA NJEGA! Evo šta su u amanet ostavili Srbiji (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA