Najnovije

DEMOKRATE NAPREDNJACIMA: Nećete ućutkati slobodnomisleću Srbiju

BEOGRAD - Napadi Srpske napredne stranke na sve građane Srbije koji se usude da izgovore nešto sa čim se Srpska napredna stranka ne slaže moraju prestati odmah, jer kada se vladajuća stranka na brutalan način obračunava sa bilo kim, to predstavlja zastrašivanje slobodnomislećih ljudi i gušenje svake kritičke misli.
Konferencija za štampu DS-a (Foto: JuTjub)

Konferencija za štampu DS-a (Foto: JuTjub)

Poslednja u nizu meta Srpske napredne stranke je novinarka Olivera Kovačević koju su na to da u Srbiji niko ne sme imati mišljenje koje se razlikuje od većinskog upozorili i Srpska napredna stranka i ministar Aleksandar Vulin, na način na koji jedini znaju da komuniciraju i jezikom koji jedini razumeju – uvredama, diskreditacijama, etikecijama i pretnjama. Poruka Srpske napredne stranke je jasna. Novinari, opozicija, glumci, reditelji, intelektualci, televizijske emisije, Srpska akademija nauka i umetnosti, nevladine organizacije, građani – svi moraju znati da će nakon iznošenja bilo kakve kritike na račun režima Aleksandra Vučića osveta biti strašna. Poruka je ista kao i prošli put i oni koji je šalju su isti kao prošli put. Ono što Srpska napredna stranka i Aleksandar Vulin ne znaju jeste da ta poruka nije primljena ni prošli put kada su pokušavali da zastraše i ućutkaju slobodnomisleću Srbiju, a sasvim sigurno to neće uspeti ni ovog puta.
Pročitajte još:PUSIĆ: Dosta smo se svađali, ali su nam odnosi dobriVUČIĆ: Nemačka ključna u donošenju odluke za srpske EU integracije
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA