Najnovije

VUČIĆ: Gašić ne može da ostane ministar

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ministar odbrane Bratislav Gašić, nakon što je uvredio novinarku B92, ne može da ostane u Vladi Srbije, i pritom se u ime vlade izvinio svim ženama u Srbiji.
Gašić i Vučić (Foto: Jutjub)

Gašić i Vučić (Foto: Jutjub)

- Za ono što je uradio Gašić, ja ne mogu da nađem reči nikakvog opravdanja. Ja se u ime vlade izvinjavam novinarki, ali to nije dovoljno - rekao je premijer Vučić. Skup je održan u prisustvu predstavnika ambasada nordijskih zemalja - Danske, Norveške, Finske i Švedske. Na skupu će, uz premijera Vučića, učestvovali ambasador Švedske Krister Asp i predsednica Borda guvernera Nordijske poslovne alijanse Jasmina Vignjević. Vučić će danas odgovarati na pitanja o napadu na srpske objekte u Goraždevcu, o ministru odbrane Bratislavu Gašiću, kao i na pitanja o ostalim temama. Kako je saopšteno iz Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije, Vučić će sa novinarima razgovarati po završetku konferencije Nordijske poslovne alijanse, u hotelu "Radison Blu".
Pročitajte još:LIDERU SOCIJALISTA SIGURNA FOTELJA: Vučić čuva leđa DačićuNEČUVENI SKANDAL GAŠIĆA: „Što volim novinarke koje ovako lako kleknu“ (VIDEO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA