Najnovije

"Dosta nam je klečanja, vreme je za nedvosmislenu borbu sa šiptarskim terorizmom"

BEOGRAD - Srpska liga najoštrije osuđuje noćašnje napade na srpsko stanovništvo širom Kosmeta. Nosiocima vlasti u Srbiji, a pre svih, ministru Vojske Gašiću i premijeru Vučiću poručujemo da je vreme da prekinu sa praksom  klečanja na koju su navikli i da počnu odgovorno da vode zemlju, saopštio je ovaj pokret.
Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev (Foto: Srpska liga)

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev (Foto: Srpska liga)

- Vreme je da vlast promeni svoj odnos prema šiptarskim teroristima i međunarodnim licemerima i da pokuša da se ponaša čvrsto i  dostojanstveno, umesto da svoju moć demonstrira  osionim ponašanjem  prema narodu, medijima, političkim protivnicima koje hapsi, isleđuje, kažnjava i poziva na klečanje. Nemate pravo da od naroda očekujete da pred vama kleči. Niti je vas narod izabrao da kao njegovi predstavnici klečite pred zapadnim moćnicima već da mu obezbedite dostojanstven život - saopštavaju iz Srpske lige. Oni su pozvali vlast u Srbiji da pokaže minimum patriotizma u borbi za srpske interese i da omogući povratak srpskih oružanih snaga u okupranu nam pokrajinu. - Podsećamo da po rezoluciji 1244 Srbija ima svo pravo na slanje 1000 pripadnika vojske i policije na Kosmet. Vreme je da vlast u tome istraje jer samo pripadnici naših oružanih snaga mogu sačuvati živote i imovinu naših sunardnika od šiptarskih terorista.  Mlake izjave nakon sinoćnih terorističkih napada koje pozivaju na mir i suzdržanost nisu način borbe, jer isti oni sa kojima danas zvanični Beograd pregovara u Briselu su iz terorističkih uniformi ušli u pregovaračka odela. Takav pristup nas je i odveo u briselski pregovarački ćorsokak. Vreme  je da Srbija uzme pravdu u svoje ruke i da se kao i svaka zemlja ugrožena od terorizma silom obračuna sa teroristima. Vreme je da šiptarskim teroristima nedvosmisleno kažemo: Ako želite rat, izgubićete ga!  - poručuje Srpska liga.
Pročitajte još:ŠEŠELJ: Vučiću vlada i ne treba, on je ministar u svim ministarstvima, ostali statirajuDveri: Građanima je dosta „spinova“ o rastu zaposlenosti
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA