Najnovije

GOLUBOVIĆI REŠILI DILEMU: Da li su Kristijan i Jelena brat i sestra? (VIDEO)

Kada je startovala nova rijaliti sezona, fanovi "Farme" i "Parova" diskutovali su o tome da li su glavne zvezde oba takmičenja, Kristijan i Jelena, u rodbinskoj vezi, s obzirom na to da nose isto prezime.
Golubovići (Foto: Jutjub)

Golubovići (Foto: Jutjub)

S obzirom na to da su se končano našli u istom rijalitiju, Golubovići su rešili ovu dilemu pred kamerama. - Čula sam da si ovde pričao kako sam se ja hvalila da si mi brat - rekla je Jelena Kristijanu. - Rekli su mi da si u jednom momentu, koliko su te maltretirali, rekla 'e videćete vi ko je moj brat, samo je jedan Golubović u Beogradu' - ispričao je Kristijan, ali je Jelena to demantovala. Rediteljka je potom šapatom otkrila kome je i šta pričala o Kristijanu, otkrivši detalje iz konkurentskog rijalitija. Farma 6/Kristijan i Jelena Golubovic Kao Brat...by zadkostellbokizadko
Pročitajte još:TAMARA ZAPRETILA: Jedna osoba će zažaliti što sam se vratila (VIDEO)POVRATAK KRISTIJANA: Evo kako su farmeri reagovali kada su videli njega i Tamaru! (VIDEO)UKUĆANI NAPALI TIJANU: Ka*aš se sa Markom svako veče! (VIDEO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA