Najnovije

Posle svega što se pisalo o njoj, odbija saradnju: Ne dam da me ucenjuju!

Prilikom snimanja spota za duetsku pesmu koju je otpevala sa Darkom Lazićem, pevačica Tanja Savić je na nagovor kolege popila koju čašicu jegera da bi, prema njegovim rečima, razbila tremu.
Tanja Savić (foto Fejsbuk)

Tanja Savić (foto Fejsbuk)

- Kažem joj: „treba ti malo jegera i biće sve dobro“. Tanja je malo pod tremom, koliko ja vidim, i nešto se nećka, ali biće super, oslobodiće se treme. Tanja je dobar lik i dobar pevač - rekao je Darko pred kamerom emisije „Glamur“. Alkohol je pevačicu zaista opustio i prvi put je bez treme otvoreno govorila pred kamerom. Tanja je otkrila da ne želi da sarađuje sa medijima i da plasiraju negativne priče zbog toga. - Nemaju materijala kad sam ja u pitanju, ne dajem im priče, a kada bih im davala priče bili bi ok s tim, bili bi mirni. Ima mnogo nameštenih paparaca i zvali su me puno puta da namestimo neki paparaco, ali ja stvarno nisam taj tip. Mi pevači stavrno nismo krivi. To su samo neke ucene: „moraš da sarađuješ“. E, pa neću da sarađujem! Neću i tačka - objasnila je pevačica svoj odnos sa novinarima štampanih medija.
Iz rubrike:(VIDEO) ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA: Ivanović odgovorio Popoviću!(FOTO 18+) Hrvatica potpuno gola u nemačkom rijalitiju!
Izvor: Opera 17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA