Najnovije

Drulović: Igraćemo u Evropi

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana LJubinko Drulović najavio je da će ekipa igrati na pobedu protiv Augzburga i tako potvrditi plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.
Najvažnija sporedna stvar na svetu (Foto: Pixabay)

Najvažnija sporedna stvar na svetu (Foto: Pixabay)

Crno-belima čak i poraz manji od dva gola razlike garantuje zimovanje u Evropi, kako bi ponovili uspeh iz sezone 2004/2005. "Svesni smo značaja utakmice, možda najznačnija ove godine. Skoncentrisani smo i nadam se da ćemo nastaviti uspešan evropski put koji smo započeli. To bi bilo važno za Partizan i srpski fudbal, verujem da ćemo igrati na proleće u Evropi", rekao je Drulović na konferenciji za medije na stadionu Partizana. Drulović je dodao da Partizan neće igrati bojažljivo jer želi novi evropski trijumf. "Partizan će igrati organizovano i učinićemo sve da pobedimo. Gde god da igramo, kod kuće ili na strani, uvek idemo na tri boda. Verujem da ćemo svi biti zadovoljni. Maksimalno smo motivisani da zabeležimo uspeh".
Pročitajte još:Kličko na Fejsbuku: Trebalo mi je četiri dana da shvatim šta se desilo!BRUTALNO! Pogledajte kako je Srbin pretukao Hrvata usred Rijeke! (VIDEO)ČOVEK KOJI JE SRUŠIO KLIČKA: Homoseksualizam je đavolja rabota; Kličko je satanista!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA