Najnovije

SNS: Pajtić hoće vlast, a nema ni šest odsto podrške građana

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas da je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić jedini koji želi da bude na vlasti po svaku ceni, te da i dalje vlada Vojvodinom iako nema ni šest odsto podrške građana.
Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

"Pajtić, koji pominje nekakve sluge i gospodare, jedini je koji želi da bude na vlasti po svaku cenu, i jedini koji je 16 godina na vlasti, i danas vlada Vojvodinom, a nema ni šest odsto podrške građana. On je taj gospodar, koga pominje, čiji su mediji apsolutni poslušnici, i jedini je o kome ne sme ništa loše da se govori", navode naprednjaci u saopštenju. Što se tiče SNS, kako ističu naprednjaci, oni su voljom građana na izborima došli na vlast, i voljom građana na izborima će, podvlače, otići sa vlasti. "Za razliku od Pajtića, vlast ne gledamo kao sredstvo za pljačkanje naroda, i krađu, čak i socijalne pomoći, već vršenje vlasti vidimo kao šansu da od Srbije stvorimo normalnu i modernu državu. Ali, to već Pajtić ne razume, i nikada neće razumeti, jer je on personifikacija otimačine, pljačke i bahatog vladanja bez ikakve podrške naroda", ističe SNS. Ranije danas SNS je saopštila da je Pajtić dokazao da jedino čime se bavi je kako da ostane u fotelji "vojvođanskog režima", kako bi mogao i dalje "da pljačka".
Pročitajte još:Dačić: Očekujemo da MSP bude zaista „sud pravde“
"Jedino čime se (Pajtić) bavi je kako da ostane u fotelji šefa vojvođanskog režima, 16-u godinu zaredom, kako bi mogao nastaviti dalje da pljačka", saopštila je danas Služba SNS za informisanje. Naprednjaci navode da Pajtić može da "ponudi" građanima nastavljanje pljačke, poput Heterlenda iz Novog Bečeja, i otimanja milion i dvesta hiljada evra od dece sa posebnim potrebama. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA