Najnovije

Zbog prostitucije uhapšeno 30 voditeljki i manekenki, zarađivale 13.000 evra za veče

BUKUREŠT- Rumunska policija je uhapsila više od 30 TV voditeljki i supermodela zbog elitne prostitucije. Kako javlja "Dejli Mejl" pojedine poznate dame su zarađivale i 13.000 evra za jednu noć.Zasad je samo sedam devojaka, od kojih je jedna pobegla u Dubai, suočeno sa optužbama, dok se ostalih 25 još uvek nalaze na ispitivanju.
Rumunske prostitutke (Foto: Fejsbuk)

Rumunske prostitutke (Foto: Fejsbuk)

Policija tvrdi kako je u lanac elitne prostitucije upetljano najmanje još 30 devojaka.Lokalni mediji objavili su imena šest prestupnica koje bi se na sudu u Bukureštu trebale da se pojave u petak. Na spisku se nalazi Plajbojova zečica Dijana Nikoras (20) i njene kolegice Dijana Guresoaie (24) i Lavinija Despina (29), kao i Ramona Popesku (24), Mirela Dumitru (25) i Georgiana Konstantin (21).Prema izvorima policije klijenti su plaćali i po 1500 funti samo da bi se upoznali sa pojedinim televizijskim voditeljkama.
Pročitajte još:

Uspešna akcija Interventne jedinice: Dileri čuvali „spid“ u frižideru

Policija je u okviru istrage pretresla stanove nekoliko voditeljki. - Spavala sam kad mi je policija upala na vrata. Pitali su me da li poznajem određene devojke i rekla sam im da ih poznam ali i da im ništa više od toga ne mogu reći - rekla je Daniela Krudu lokalnim medijima. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA