Najnovije

Evo šta je Šešelj poručio demonstrantima za srpsko Kosovo u Češkoj, Poljskoj, Belgiji i Slovačkoj!

Na nedavno održanim protestima za srpsko Kosovo, demonstrantima se pismom podrške obratio se predsednik Srpske radikalne stranke doktor Vojislav Šešelj. Pogledajte šta je Šešelj imao da kaže Poljacima, Slovacima, Belgijancima, prisutnim poslanicima i bivšim ministrima u Češkoj.
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

Protest su organizovani od strane anti-globalista iz Belgije, Poljske, Slovačke i Češke. Na skupu u Pragu između ostalih govorili su češki poslanik Jaroslav Foldina i nekadašnji ministar spoljnih poslova Jan Kavan. Pismo je pročitano na svakom skupu. Evo šta je Šešelj imao da poruči: Dragi prijatelji, pre svega bih hteo da pozdravim sve vas koji ste se danas okupili da pokažete protivljenje ilegalnom priznanju nezavisnosti južne srspke pokrajine. 1999. godine 19 država članica NATO pakta, na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama izvršilo je vojnu agresiju protiv našeg naroda, pri čemu su imali podršku još 6 država iz našeg susedstva. Dobro zapamćeni rezultati ovog zločinačkog projekta sa centrom u Pentagonu bili su bobmardovanje civilnih vozova, napad na državnu televiziju prilikom čega je ubijeno 16 novinara i besumočno zasipanje Srbije radioaktivnim osiromašenim uranijumom. Mirovne trupe koje je Zapad obećao nakon potpisivanja kumanovskog sporazuma, Rezolucijom 1244, vrlo brzo su se pretvorile u okupacione snage uperene protiv srpskog naroda koje su dovele do etničkog čišćenja Srba sa svoje vekovne teritorije. Proterivanje, paljenje kuća, ubistva, otmice, vađenje i trgovina organima na crnom tržištu pretvorili su južnu srpsku pokrajinu u crnu rupu Evrope. Danas je Kosovo epicentar trgovine drogom, koja se distributira ulicama vaših gradova. Ne treba sumnjati da su svetski centri moći spremni da i u vašoj zemlji urade stvari koje su uradili Srbima na Kosovu i zato se protestima protiv te ilegalne tvorevine istovremeno diže glas protiv globalističkih centara moći koji za svoj cilj imaju da narode ekonomski kontrolišu, demografski ograniče i da ih u kulturnom smislu spuste na najniži mogući nivo. Vaša podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji uliva nadu, da se jednog dana i u zemljama koje su priznale nezavisnost Kosova situacija može promeniti, imamo više istorijskih primera država koje su privremeno dobile priznanja nezavisnosti, a ta priznanja su kasnije povučena.
Pročitajte još:Belgija: Na protestu protiv nezavisnog Kosova napadnuta ambasadorka Mimoza Ahmetaj!Desničari iz Češke, Poljske i Slovačke marširali za srpsko Kosovo!Prag: Na protestu za srpsko Kosovo govorili poslanici i bivši ministri, evo ko se obratio iz Srbije!
Srpska radikalna stranka je spremna da podrži akcije koje za svoj cilj imaju odbranu suvereniteta Srbije na Kosovu i Metohiji, mi znamo da će ova borba potrajati, ali su okolnosti već počele da se menjaju. Amerika više nije jedina supersila, a sami Albanci se masovno iseljavaju sa Kosova i Metohije zbog situacije koju su tamo stvorile separatističke insititucije na čelu sa političkom elitom koja je do juče vršila terorističke napade na srpske policajce i vojnike. Zbog svega navedenog, vaše razumevanje i vaša podrška predstavljaju dodatni motiv srpskom narodu da istraje u svojoj borbi. Na kraju bi trebalo podsetiti pristalice nezavisnosti južne srpske pokrajine da su se Kosovo i Metohija više puta kroz našu istoriju nalazili pod stranom okupacijom, ali je Kosovo svaki put oslobođeno i naša je zajednička poruka sa ovog protesta da Kosovo pripada Srbiji! Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA