Najnovije

Kolinda dolazi u Beograd!?

ZAGREB – Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da ju je premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao da poseti Srbiju, ali, kako je navela, još ne može da govori o datumima, i dodala da bi prvo htela da ode u Bosnu i Hercegovinu.
Kolinda (Foto: HRT skrinšot)

Kolinda (Foto: HRT skrinšot)

Ona je za RTL rekla da joj je Vučić uputio poziv u svoje i ime srpskog predsednika Tomislava Nikolića „Želja mi je da prvo odem u BiH, a onda u Srbiju”, izjavila je Grabar-Kitarović, dodavši da te posete treba dobro da se pripreme. Vučić je 15. februara boravio u poseti Zagrebu, gde je prisustvovao inauguraciji predsednice Kolinde Grabar Kitarović, a poslednji u nizu sastanka premijer je održao sa predstavnicima Srba u Hrvatskoj.
Pročitajte još:Vučić: Verovatno ćemo graditi „hipermarket“ u Sloveniji!
Vučić je tada rekao da je sa hrvatskom predsednicom imao dobar i korektan razgovor o svim otvorenim pitanjima, od pitanja nestalih osoba, do položaju izbeglica i odnosa prema Srbima u Hrvatskoj. Grabar-Kitarović se u razgovoru za hrvatski RTL osvrnula i na temu prevremenih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, rekavši kako očekuje da Vlada počne žustrije da radi i da bi volela da predstave rešenja za krizu. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA