Najnovije

Mariupolj vri od diverzanata: Ubijen ukrajinski policajac, dvojica ranjena!

MARIUPOLJ - Iako ofanziva na ovu ukrajinsku luku na Azovskom moru još nije otpočela, u Mariupolju je poslednjih nedelja pojačana aktivnost urbanih proruskih gerilskih grupa. Kako je stanovništvo grada naklonjeno snagama DNR, u grad su upućene ukrajinske policijske jedinice iz Odese.
U autu pronađena puna torba eksploziva (Foto: 0629.com.ua)

U autu pronađena puna torba eksploziva (Foto: 0629.com.ua)

Ne prođe ni jedan dan, a da se u Mariupolju ne desi neki oružani incident ili hapšenje ljudi naklonjenih Donjeckoj Narodnoj Republici. U jučerašnjem okršaju na ulicama Mariupolja ubijen je jedan policajac, a dvojica su ranjeni. Ukrajinska policija je zaustavila automobil sa dvojicom putnika, jedn od njih je bacio bombu, a drugi pripucao. U poteri koja je usledila policija je ubila jednog od napadača, dok je drugi pobegao. U automobilu je policija pronašla punu torbu eksploziva. Ukrajinska policija je saopštila da traga za Grinenkom Nikolajem Igorovičem rođenim 1986. godine.
Pročitajte još:ZAHARČENKO: Amerikanci uveliko isporučuju Ukrajini i oružje i municijuNASTAVLJENI OKRŠAJI: Snage DNR opkoljavaju hrvatske plaćenike?
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA