Najnovije

Porošenko: Nemcov je ubijen zbog dokaza o umešanosti Rusije u ukrajinski konflikt!

KIJEV - Ukrajinski predsednik Petro Porošenko izjavio je danas da je ruski opozicioni političar Boris Nemcov ubijen, jer je planirao da otkrije dokaze o umešanosti Rusije u konflikt u Ukrajini.
Petro Porošenko (printskrin BBC)

Petro Porošenko (printskrin BBC)

Porošenko je odao počast Nemcovu, koji je ubijen kasno sinoć, i rekao da mu je žestoki kritičar ruskog predsednika Vladimira Putina pre nekoliko sedmica rekao da ima dokaze o ulozi Rusije u krizi u Ukrajini i da namerava da ih objavi, preneo je Rojters. "On je rekao da će otkriti uverljive dokaze o umešanosti ruskih oružanih snaga u Ukrajini. Neko se ovoga veoma plašio...Oni su ga ubili", rekao je Porošenko u televizijskoj izjavi tokom posete gradu Vinicija. Kako su javili ruski mediji, u toku je istraga o ubistvu ruskog opozicionara Nemcova u centru Moskve i razmatraju se svi mogući motivi zločina, kako verzije vezane za njegovu političku delatnost, tako i lična neprijateljstva.
Pročitajte još:Medvedev: Nemcov je bio jedan od najtalentovanijih političara Rusije
Kijev i Zapad optužuju Rusiju za gomilanje vojnika i oružja na istoku Ukrajine u sukobu koji je nastavljen uprkos zvaničnom stupanju na snagu prekida vatre 15. februara. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA