Najnovije

RAMZAN KADIROV: Munaeva ubile zapadne obaveštajne službe

Ubistvo u Donbasu čečenskog borca Ise Munaeva koji je ratovao na strani Ukrajine, prokomentarisao je lider ruske Čečenske Republike Ramzan Kadirov na društvenim mrežama.
Likvidiran Isa Munaev (Foto: LifeNews)

Likvidiran Isa Munaev (Foto: LifeNews)

Prema njegovim rečima, odluka da se uništi Munaev donele su SBU i CIA, nakon što je postalo jasno da je on bio "pijanica i nije u stanju da se bori." Kao je napisano Kadirov: "Munaev nikada nije bio ratnik. I, štaviše, pravi muškarac. Može li ratnik, čečenski čovek da napusti svog zapovednika u borbi? Munaev je bez obzira pobegao iz Groznog, ostavljajući svog " komandanta i predsednika Ičkerije. " Sve ove godine je bio na raspolaganju zapadnim obaveštajnim službama. Oni su doneli odluku da ga ubiju jer im je bezvredan. Lider Čečenije pozvao je i sve Čečene koji ratuju za Nacionalnu gardu Ukrajine da se vrate kući:" Stanite odmah, hitno se vratite kući. Ovo je prilika da ostanete živi. Probudite se, ili će vaša deca ostati siročići i vaše supruge - udovice, kao što je slučaj sa porodicom Munaev..."
Pročitajte još:Viktor Alfonso Lenta i Nikola Perović: Evropi je potreban šok da bi se probudilaStigla ga osveta Ramzana Kadirova: Kod Debaljceva ubijen general Munaev
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA