Najnovije

Rusija šalje inspekciju u BiH povodom budućeg izvoza na teritoriju Carinskog saveza

MOSKVA- Delegacija inspektora Carinskog saveza Ruske Federacije, Belorusije i Kazahstana trebalo bi u drugom kvartalu 2015. godine da izvrši inspekciju objekata u Bosni i Hercegovini zainteresovanih za izvoz na područje tog saveza, prenosi portal Indikator, pozivajući se na najavu Uprave za veterinarstvo BiH. Kako je objašnjeno u Upravi, ta inspekcija je neophodna radi ostvarivanja izvoza proizvoda životinjskog porekla na područje zemalja Carinskog saveza. 
Zastava Evroazijske ekonomske unije (Foto: image.kg)

Zastava Evroazijske ekonomske unije (Foto: image.kg)

"Za izvoz na područje Ruske Federacije zainteresovana je većina mlekara koje poseduju odobrenje za izvoz izdato od nadležnih tela u BiH, a procenu koliko njih može ispuniti uslove za izvoz u Rusku Federaciju će dati inspekcija Carinskog saveza", navode u Upravi za veterinarstvo BiH.
Pročitajte još:Javni dug Srbije se uvećava 92 evra svake sekunde
Uprava za veterinarstvo BiH se službeno obratila Carinskom savezu s informacijom o zainteresovanosti određenih privrednih subjekata za izvoz proizvoda životinjskog porekla (uključujući mleko i proizvode od mleka) na područje Ruske Federacije, podseća portal, ali ne precizira kada je to učinjeno. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA