Najnovije

Centar Beograda ostao bez grejanja

BEOGRAD - Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M6) toplane "Novi Beograd", korisnicima koji se nalaze u centru grada danas od 12 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije, saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane".
Beograd bez grejanja ( Foto: Vikipedija)

Beograd bez grejanja ( Foto: Vikipedija)

Bez toplotne energije biće i potrošači koji se nalaze u ulicama: Admirala Geprata, Balkanska, Birčaninova, Braničevska, Alekse Nenadovića, Deligradska, Bulevar oslobođenja, Dubljanska, Durmitorska, Hadži Milentijeva, Internacionalnih brigada, Kneza Miloša, Kralja Milutina, Lamartinova, Miloša Pocerca, Makenzijeva, Nebojšina, Nemanjina, NJegoševa, Patrijarha Varnave, Sarajevska, Resavska, Prote Mateje, Stojana Protića, Svetog Save, Svetozara Markovića, Savska, Šumatovačka, Ohridska, Višegradska, Vojvode Milenka i okolnih ulica.
Pročitajte još:SRAMOTA: Smenjen jer je kažnjavao bahate i aljkave lekareVerbić: Nema dogovora sa sindikatima
  Ekipe za hitne intervencije čine sve što mogu da u što kraćem vremenskom periodu saniraju problem, poručuju iz tog predzueća. Očekuje se da će korisnici iz centra grada grejanje dobiti najkasnije sutra, 11. marta u ranim jutarnjim satima, navodi se u saopštenju JP "Beogradske elektrane". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA