Najnovije

DSS prozvao ministra finansija: Vujović da odgovori da li će živeti u Srbiji

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Milenko Jovanov pozvao je danas ministra finansija Dušana Vujovića da se javno izjasni da li će nakon završetka mandata u Vladi Srbije ostati da živi u Srbiji ili će se preseliti u inostranstvo, gde je, kako tvrdi Jovanov, živeo dok nije postao ministar.
Dušan Vujović ( Foto: JuTjub)

Dušan Vujović ( Foto: JuTjub)

Jovanov, koji je i predsednik Pokrajinskog odbora DSS za Vojvodinu, rekao je novinarima da je odgovor na to pitanje veoma važan građanima Srbije. - Legitimitet reformi koje Vujović sprovodi po nalogu MMF-a, najviše počiva na tome da li će i on uživati u njihovim rezultatima ili će to uživanje prepustiti nama, dok će on da ode negde daleko - rekao je Jovanov. Prema rečima Jovanova, ukoliko Vujović "ne misli da na svojoj koži oseti rezultate sopstvenih reformi i nakon mandata u Vladi nastavi da živi u Srbiji, bilo bi časno i moralno da podnese ostavku i odmah ode gde god želi". - Ministar Vujović slobodno može odmah da obavesti javnost o svojim namerama. Siguran sam da odgovorom neće opterećivati građane zbog eventualnog odlaska - zaključio je Jovanov.
Pročitajte još: Vučić: Tražimo alternativu ruskom gasu, a ne Evropskoj unijiANJA FILIMONOVA: Zapad će od Srbije tražiti lojalnost ili potpuno potčinjavanje
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA