Najnovije

Nikšićanin obnaženim fotografijama ucenjivao Podgoričanku: Zaveo je na Fejsbuku pa joj tražio 500 evra

Da internet ucene sve više uzimaju maha govori i nedavni primer Podgoričanke K.T. (27), koja nije ni slutila da će upoznavanje i naizgled bezazleno dopisivanje preko Fejsbuka prerasti u agoniju, koja je okončana hapšenjem D. N. (20) iz Nikšića, osumnjičenog za pokušaj ucene.
Fejsbuk (foto: Resumebear.com)

Fejsbuk (foto: Resumebear.com)

Sve je, kako pišu Dnevne novine, počelo pre par nedelja, kada joj je osoba koja se predstavila kao Mirko Vučinić poslala poruku, nakon čega je počelo dopisivanje. U početku su to bile uobičajene poruke, ali su ubrzo prešli na intimnije, tako da je devojka, na njegovo insistiranje, poslala i par svojih obnaženih fotografija. Nakon toga ubrzo je stigao i zahtev da izvesnom Miljanu Dragićeviću uplati iznos od 300 evra kao novčanu pomoć, da bi 6. marta ove godine K.T. dobila preteću poruku da ukoliko ne uplati traženi iznos, njene obnažene slike će završiti u javnost putem Instagrama. Kada je ona odbila da to uradi, stigla joj je poruka da odmah uplati 50 evra, a do 14 časova tog dana uplati još 500 evra. Pošto nije izvršila traženu uplatu, tačno u 14 časova na Instragramu je osvanula jedna njena intimna fotografija, nakon čega je Podgoričanka poslala poruku ucenjivaču i kazala da kod sebe ima samo 200 evra. On joj je zatim odgovorio da će ukloniti njenu sliku ako odmah uplati 200 evra na račun Dragićevića. K.T. je u međuvremenu kontaktirala i policiju, koja je ubzo pronašala D. N., za kojeg se sumnja da se lažno prestavio preko Fejsbukai pokušao da je uceni.
Pročitajte još:Ispovest ubice koji je 8. marta ubio tri Albanca: Ubio sam ih jer su me ponižavaliMONSTRUMI IZ PIROTA: Bračni par silovao sopstvenu ćerku
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA