Najnovije

Šešelj položio venac na Miloševićev grob: Sutra šaljem Šarovića sa glogovim kocem na Đinđićev grob (VIDEO)

POŽAREVAC - Povodom devetogodišnjice od smrti nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ, Slobodana Miloševića u Haškom tribunalu, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i zamenik predsednika Nemanja Šarović položili su vanac na grob Slobodana Miloševića u Požarevcu.
Šešelj na Miloševićevom grobu (Foto: SRS)

Šešelj na Miloševićevom grobu (Foto: SRS)

- Došao sam da položim venac i da se poklonim senima srpskog predsednika Slobodana Miloševića. Ovo mi je prvi put da dolazim na njegov grob. Mi smo u Hagu bili saborci i prijatelji i potresen sam jer je sramota za Srbiju da se jednom haškom junaku ne odaju državne počasti, a odaju se kriminalcima i mafijašima, izdajnicima poput Zorana Đinđića. Danas je celi državni vrh Srbije morao da bude ovde, jer Slobodan Milošević je ubijen zato što je branio srpske nacionalne interese. Slobodan Milošević je slavno pao u borbi za svoj narod. Mi smo bili smo i u fazama i političkih sukoba i političke saradnje, ali smo u Hagu zaista postali iskreni prijatelji. Ja sam ponosan na to prijateljstvo - rekao je Šešelj prilikom polaganja venaca. Šešelj je najavio da će sutra, 12. marta, na godišnjicu ubistva Zorana Đinđića, poslati svog zamenika Nemanju Šarovića sa glogovim kocem na mesto gde je Đinđić sahranjen.
Pročitajte još:ŠEŠELJ: NJemcova su ubili oni koji žele da sruše Putina, tako je bilo i sa Ćuruvijom i Stambolićem (VIDEO)„Poziv na linč funkcionera Treće Srbije“Đurić: Srbi nisu ikebana
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA