Najnovije

Šešelj izneo teške optužbe: Postoji ogroman broj dokaza da je Đinđić bio kriminalac! (VIDEO)

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj, na konferenciji za štampu održanoj danas u sedištu stranke, govorio je o pokojnom premijeru dr Zoranu Đinđiću ističući da je Đinđić bio "mafijaš", te da za njegovo mafijaško i kriminalno delovanje postoji ogroman broj dokaza.
Šešelj na konferenciji za štampu (Foto: JuTjub)

Šešelj na konferenciji za štampu (Foto: JuTjub)

Optužio je Đinđića da je i devedesetih godina, ali i za vreme svoje premijerske pozicije bio povezan sa raznim kriminalcima, te "surčinskim klanom", kao i da je učestvovao u raznim krivičnim delima, navodeći posebno otmice koje je sprovodio ovaj kriminalni klan. Šešelj je istakao da je Đinđić bio umešan čak i u otmicu sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Lider radikala je rekao da je Đinđić godinama sarađivao sa surčinskim klanom, da je stalno bio sa "surčincima" i da su pripadnici ovog kriminalnog klana bili privilegovani za vreme vladavine Zorana Đinđića. Šešelj je poručio da jedva čeka da ga optuže za ovo što je rekao o Đinđiću, jer će onda na sudu da pruži konkretne dokaze o kriminalnim radnjama Zorana Đinđića. On je dodao: "Ali, ne sme niko još uvek da me optuži! Jedva čekam to.", praktično izazivajući Demokratsku stranku da pokušaju da opovrgnu njegove tvrdnje. Nemanja Šarović, zamenik predsednika SRS, na konferenciji je rekao da se "SRS bori protiv falsifikovanja istorije", objašnjavajući cilj njihovih istupa protiv veličanja lika i dela pokojnog Zorana Đinđića. Pogledajte šta je sve Šešelj rekao o Đinđiću!
Pročitajte još:Mekalister: Srbija zaslužuje poštovanje BriselaPismo premijera Vučića građanima Srbije povodom dana ubistva Zorana Đinđića
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA