Najnovije

Ovo je isfrustrirana žena ukrajinskog političara: Ostavio je kad je došao na vlast (FOTO 18+)

Elena je rođena u porodici intelektualaca, udala se za bogatog proizvođača sapuna, ali sve je krenulo po zlu kada je njen muž postao predsednik Dergačievskog regiona Harkovske oblasti. Elenin suprug, Aleksandar Polituhin, ostavio je ovu seks bombu pod navodnim izgovoro0m da ga odvlači od političkih obaveza.
Elena pati (Foto: Fejsbuk)

Elena pati (Foto: Fejsbuk)

Skrhana bolom i povređena, Elena je počela da objavljuje svoje provokativne slike na društvenim mrežama. Iako joj je to donelom popularnost širom Ukrajine, njen sapundžija nije odlučio da joj se vrati. Uz svoje seski fotografija Elena je napisala i očajnički status: - Nedavno su se u mom životu desile stvari za koje nemam objašnjenje. Ja sam majka, sa suprugom sam 10 godina u braku. Na kraju godine moj muž je otišao iz kuće bez ikakvog obrazloženja, lišavajući sredstava za život mene i našeg mladog sina Aleksandra- napisala je očajna Elena uz svoju obnaženu fotografiju. Muž proizvođač sapuna i političar ubrzo je zatražio razvod i puno starateljstvo nad detetom. Da ti srce prepukne...
Pročitajte još:Neće se desiti da „omane“: Ove poze garantuju seks bez premca!OVA DEVOJKA JE ZAVISNICA OD PORNIĆA: Gledala je 400 porno filmova dnevno! (FOTO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA