Najnovije

Nole poručio rivalima: Uvek ću imati motivaciju za nove titule

INDIJAN VELS- Nisam znao da niko od 2006. godine nije odbranio trofej u Indijan Velsu, sad imam dodatnu stimulaciju, rekao Đoković posle pobede nad Bagdatisom.
Đoković (Foto: JuTjub)

Đoković (Foto: JuTjub)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle pobede na startu tunira u Indijan Velsu da mu trijumfi i osvajanje pehara nikada neće dosaditi. Srpski as je furiozno krenuo na američkom mastersu,pošto je za samo 59 minuta deklasirao Markosa Bagdatisa sa 6.1, 6:3. - Uvek ću imati dovoljno motiva da pobeđujem i osvajam titule. Krenuo sam odlično, pobedio sam tenisera koji je nekada bio u prvih 10. Sve me dobro služilo tokom igre, nemam primedbi na moje izdanje na startu turnira - rekao je Đoković posle pobede. Srbina je iznenadila informacija koju je čuo od novinara da u Indijan Velsu, gde Novak brani trofej, još od 2006. nikom nije uspelo da ga osvoji dva puta uzastopno.
Pročitajte još:Lajović i Troicki zaustavljeni u prvom kolu Indijan VelsaOvako će izgledati start nove sezone Formule 1
- To stvarno nisam znao, ali sada ste mi dali dodatni stimulans da se borim da ga odbranim - nasmejao se Novak, koji će u narednom kolu igrati protiv Španca Alberta Ramosa. Izvor: Beta.informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA