Najnovije

Netanijahu: Ako ja pobedim, Palestine neće biti!

TEL AVIV – Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da, u slučaju da bude ponovo izabran, palestinska država neće biti stvorena.
Netanijahu (Foto: JuTjub)

Netanijahu (Foto: JuTjub)

On je tom izjavom u potpunosti porekao ono što je najavljivao u govoru 2009. godine, kada je drugi put postao premijer, da će podržati princip o dve države za dva naroda, navode izraelski mediji. Netanijahu je dao intervjuu za vebsajt NRG kazino mogula Šeldona Adelsona, povezan sa novinama jevrejskih naseljenika „Makor Rišon”. To se tumači kao pokušaj u minut do 12 da se pred sutrašnje izbore privuku glasači desničari i odvrate od drugih desničarskih partija.
Pročitajte još:RUSKE NEBESKE SILE: Avijacija Ruske Federacije (VIDEO)Kurc: Atina da smanji ton!DŽon Keri veličao sam sebe – ismejan na Tviteru!
„Mislim da svako ko krene da osnuje palestinsku državu i evakuiše teritoriju, daje teritoriju za radikalne islamističke napade protiv Izraela”, rekao je Netanijahu, istakavši da je „levica ponovo zabila glavu u pesak i ignoriše to, ali mi smo realni i shvatamo.” Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA