Najnovije

Pajtić, Čanak i Pastor odlučuju o sudbini Vojvodine

NOVI SAD - Sastanak lidera vladajuće koalicije u Vojvodini, predsednika DS Bojana Pajtića, lidera LSV Nenada Čanka i SVM Ištvana Pastora počeo je večeras u Novom Sadu, u sedištu pokrajinskog odbora DS.
Bojan Pajtić (Foto: Foto servis DS)

Bojan Pajtić (Foto: Foto servis DS)

To je treći po redu sastanak vodećih ljudi stranaka koji čine vladajuću koaliciju u Vojvodini, a tema razgovora su odnosi unutar te koalicije. Prvi sastanak inicirao je Čanak i on je održan u sedištu LSV u Novom Sadu, a uoči njega bilo je mnogo tenzija unutar vladajuće koalicije u Vojvodini, posebno na relaciji LSV-SVM. Sukob između te dve stranke dobio je maksimalno na intenzitetu nakon što je sa mesta direktora javnog preduzeća "Vojvodinašume" Martu Takač, koja je kadar SVM, pokrajinska vlada smenila na predlog pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, inače potpredsednika LSV Branislava Bogaroškog. Taj sastanak je trajao puna četiri sata, a medijima je nakon njega podeljeno šturo saopštenje kojim se javnost u jednoj rečenici obaveštava da je otvoren niz pitanja i da će razgovori biti nastavljeni.
Pročitajte još:Priština koči dijalog sa BeogradomVučić: Mišković je daleko opasniji nego što sam mislio!
Drugi sastanak održan je pre dve nedelje u Subotici, a domaćin je bio SVM, a i tada nakon sastanka, akteri medijima nisu davali izjave, već je takođe podeljeno saopštenje. Kako je Tanjugu uoči početka današnjeg sastanka rečeno u pokrajinskom odboru DS, ni nakon večerašnjih razgovora niko od lidera tri stranke neće davati izjave medijima, već će novinarima opet biti prosleđeno saopštenje. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA