Najnovije

Peskov: Putin se vratio iz Švajcarske!

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin prokomentarisao je danas svoje višednevno nepojavljivanje u javnosti i spekulacije koje su mediji pokrenuli tim povodom rekavši da bi “bez ogovaranja bilo dosadno”.
Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Putin se danas u Sankt Peterburgu sastao sa predsednikom Kirgizije Almazbekom Atambajevim, a na snimcima uoči sastanka, koje je emitovala “Raša tudej” delovalo je da je veoma dobro raspoložen. To je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti od 5. marta, kada je održao konferenciju za novinare sa italijanskim premijerom Mateom Rencijem. Prethodnih dana mediji u Rusiji i svetu spekulisali su o razlozima Putinovog nepojavljivanja u javnosti, iznoseći više teorija, od toga da je bolestan od gripa, da je doživeo moždani udar, da ga boli kičma, a bilo je i reči o tome da je dobio dete. Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov sarkastično se danas obratio novinarima i rekao im: „Dakle, videli ste slomljenog, paralizovanog predsednika kojeg su zarobili generali. Upravo je doleteo iz Švajcarske gde je prisustvovao rođenju deteta, kao što znate“, prenela je agencija Rojters.
Pročitajte još:Metak za NJemcova naručio Adam Osmajev?Nešto planira: Putin naredio iznenadnu proveru Severne flote
Peskov je naglasio da Kremlj više neće da odgovara na pitanja o Putinovom zdravlju, jer kako je objasnio, “što više govorimo o tome, stvara se sve više glasina”. Atambajev je izjavio da ga je Putin dovezao kolima na sastanak. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA