Najnovije

Na sličan način kao i u Beogradu: Dečak umalo ukraden u Sarajevu?

Neposredno pre pokušaja otmice male M. P., srećom takođe neuspešan pokušaj otmice deteta dogodio se u Sarajevu. Još nije utvrđeno da li su ova dva slučaja povezana.
Osnovna škola Katoličkog školskog centra (Foto: emis.edu.ba)

Osnovna škola Katoličkog školskog centra (Foto: emis.edu.ba)

Ovaj incident se dogodio ispred zgrade Osnovne škole Katoličkog školskog centra (KŠC) u naselju Stup (Ilidža, Sarajevo). Nakon što je završila nastava, po decu je došao školski autobus koji meštane razvozi njihovim kucćama. U tom trenutku nepoznata žena je želela odvesti dečaka N. osmogodišnjaka koji pohađa drugi razred spomenute osnovne škole. Žena je rekla da se dogovorila sa roditeljima da ona vrati dečaka kući, umesto da mališan ide autobusom. Srecćom, vozač autobusa je bio priseban i nije dozvolio da žena odvede mališana. Kazao je da to mora proveriti sa upravom škole i roditeljima, nakon čega se nepoznata žena izgubila u nepoznatom pravcu. Majka dečaka, Darijana Vujnić prijavila je slučaj policiji, koja se, kao ni KŠC, zasad nije oglasila o slučaju te javnosti nije poznato šta se dalje događalo. Slučaj pokušaja otmice dvogodišnje devojčice u Beogradu, iza koje navodno stoji međunarodna mafija koja trguje decom, šokirao je čitavu Srbiju, ali i region. Zahvaljujući brzoj akciji policije devojčica je spasena.
Pročitajte još:ZASTRAŠUJUĆI DETALJI OTMICE DEVOJČICE: Otmičari hteli da je prodaju pedofilima za 100.000 evra?Tajna nesreće helikoptera u crnoj kutiji, mesto sletanja bilo izbor pilota i kontrole leta
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA