Najnovije

"Skandalozna odluka Skupštine AP Vojvodine"

NOVI SAD - Na današnjoj sednici Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine nije usvojena odluka o upotrebi tradicionalnih simbola AP Vojvodine jer poslanici Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu podržali ovaj predlog, saopštila je dana Treća Srbija.
Grb Treće Srbije (Foto: TS)

Grb Treće Srbije (Foto: TS)

- Za nas iz Treće Srbije ovo je jasan pokazatelj nastavka propagiranja antidržavne politike i zalaganja za koncept Vojvodine kao evropskog regiona koji ima sve manje veze sa državom Podsećamo javnost da aktuelni simboli AP Vojvodine nisu utemeljeni ni u jednom tradicionalnom simbolu severne srpske pokrajine niti u istorijskim činjenicama, te da bi usvajanje i upotreba tradicionalnih simbola tj. srpske trobojke i grba Vojvodstva Srbije iz 1848. godine makar malo poboljšalo stanje u ovoj važnoj oblasti - saopštavaju iz ove organizacije. Treća Srbija je danas još jednom zatražila hitno raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbori.
Pročitajte još:JOŠ JEDNA „EKSKLUZIVNA“ VEST: Putin prihvatio islam! (VIDEO)Jerkov: Za firme ima stotine miliona, a za prosvetare nema 23 miliona evraSRS: EU je grobnica naroda
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA