Najnovije

SKANDALOZNI KOMENTARI HRVATA: "Šteta što Šešelj nije bio u srušenom helikopteru"! (FOTO)

ZAGREB - Velika tragedija u Srbiji kada se srušio vojni helikopter u kojem su živote izgubili svi članovi posade uključujući i bebu od pet dana, uznemirila je ceo region. Gotovo svi mediji u bivšim Ju republikama na udarnim mestima objavili su vest o tragediji u Srbiji.
Foto: vs.rs

Foto: vs.rs

Ipak, čak ni tako velika nesreća nije mogla da prođe bez govora mržnje pojedinih posetilaca odrećenih medijskih portala u Hrvatskoj. Iako je više od 90 posto komentara čitalaca sajtova hrvatskih dnevnih novina izražavalo saosećanje sa srpskim narodom i porodicama stradalih, bilo je i nekoliko komentara koji su ispod svakog ljudskog i civilizacijskog nivoa! -"Ja bih se razveselio da padne helikopter sa Šešeljom", "Srbi su bili puni empatije kada su ubijali i klali po Hrvatskoj, koliko je djece ovde stradalo i živjelo ispod njihovih granata? J.be mi se za vas Srbi"!, "Da li je njima bilo žao kad su granatirali i uništavali Vukovar"?, neki su od sramotnih ali srećom, vrlo malobrojnih komentara hrvatske javnosti.
Pročitajte još:

Na sličan način kao i u Beogradu: Dečak umalo ukraden u Sarajevu?

Ono što je čudno i neobjašnjivo jeste kako su administratori pojedinih vrlo uglednih javnih glasila u Hravstkoj uopšte dozvolili da se takvi komentari pojave na internet stranicama. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA