Najnovije

UŽASNO: Tenk ukrajinske vojske pregazio devojčicu (VIDEO)

KIJEV - U gradu Konstantinovka na istoku Ukrajine je došlo do sukoba između vojske i lokalnog stanovništva nakon pogibije jedne osmogodišnje devojčice, koja je stradala kad je na nju na ulici naletelo oklopno vozilo ukrajinske vojske.
Tenk kojim je pregažena devojčica (Foto: banana.by)

Tenk kojim je pregažena devojčica (Foto: banana.by)

Ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je do nesreće došlo juče kad je vojno vozilo naletelo na troje pešaka, od kojih je devojčica preminula, a žena i beba u kolicima su prevezeni u bolnicu, prenosi sajt Raša tudej. Lokalni mediji pišu da se vozilo sa ukrajinskim vojnicima velikom brzinom kretalo ulicama Konstantinovke, ali je zatim izgubilo kontrolu i pokosilo pešake, dok neki čak navode i da je vozač oklopnog vozila bio pod uticajem alkohola. Prema navodima svedoka, ukrajinski vojnici su jedva izbegli da ih besni građani ne kamenuju, a nešto kasnije je grupa ljudi opkolila vojne barake u gradu, gde su navodno čak i ispaljeni hici u vazduh. Nakon nesreće su se besni građani okupili ispred vojne jedinice stacionirane u lokalnoj školi, zahtevajući da vojska preda one koji su odgovorni za pogibiju devojčice, a gomila je čak navodno zapalila ulaz u spavaonicu vojnika bacivši Molotovljev koktel, navodi Raša tudej. Tenzije u gradu su i dalje visoke, a policija je dobila ovlašćenja da koristi pravu municiju ukoliko dođe do većih sukoba sa lokalnim stanovništvom.
Pročitajte još:„Rat u Ukrajini će ponovo početi, možda i u celoj zemlji“NA GRANICI EKSPLODIRANJA: Stejt department najavio Treći svetski rat!?
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA