Najnovije

SAZNAJEMO: Počuča uhapšen u Novorusiji!

NOVORUSIJA - Radomir Počuča, poznati tv voditelj i dobrovoljac na ratištu u Novorusiji, kako Pravda saznaje, uhapšen je pre dva dana od strane novoruskih vlasti, tačnije, bezbedonosne agencije DNR.
Hapšenje (Foto: FB)

Hapšenje (Foto: FB)

Zvanična optužba je priprema atentata i diverzantskih akcija, a smatra se da je sa još jednim licem pripremao ubistvo dvojice srpskih državljana, Dejana Vujića i Dejana Berića. Pored Počuče, uhapšeno je još jedno lice, a to je Vlado Stanić za kojeg se smatra da je Počučin saučesnik, a kako piše Dejan Berić na svojoj FB stranici, ubistvo je naručeno od strane Gorana Ranisavljevića Gerovca koji se trenutno nalazi u Moskvi. Kako Pravda otkriva obojica su uhapšeni pre dva dana i u međuvremenu su dali izjave, a oduzeti su im i telefoni i kompjuteri i izvađena internet prepiska koja navodno dokazuje da su imali naređenja za likvidaciju. Dejan Berić, inače poznati srpski dobrovoljac i snajperista, na svom FB profilu piše da je Vlado Stanić sve priznao, kao i da u jednom delu internet prepiske Počuča "obećava Gerovcu da će Vujića skratiti za glavu". Berić tvrdi da je Počuča imao zadatak da na frontu Novorusije uništava srpske vojne dobrovoljačke grupe. "On je to dobro uradio sa srpsko-francuskom brigadom." - kaže Berić na FB podsećajući na raskol koji se desio u novooformljenoj jedinici sastavljenoj od dobrovoljaca iz Srbije i Francuske. U srpsko-francuskoj brigadi je došlo do raskola usled svađe Radomira Počuče i Nikole Perovića, Srbina koji je predvodio dobrovoljce iz Francuske i drugih delova sveta. Podsećamo da je Dejan Berić i ranije ukazivao javnosti na Gorana Ranisavljevića Gerovca kao na lice koje manipuliše humanitarnom i novčanom pomoći namenjenom za srpske dobrovoljce. Berić piše na Fejsbuku da je Vlado Stanić koga naziva "Kiler Vlado" već sve priznao. "Da ne bude zabune, Kiler Vlado je već sve priznao" - piše Berić.
Pročitajte još:SNAJPERISTA PUCA NA NOVOSAĐANE: Metak mi je prošao pored glave i pogodio TV!ŠOKANTNO: Dve Ruskinje potpuno gole na ulici! (VIDEO)
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA