Najnovije

Policija Los Anđelesa brutalno ubila beskućnika (VIDEO)

Na šokantnom video-snimku koji se u nedelju pojavio na Fejsbuku, vide se policajci kako ispaljuju nekoliko metaka u beskućnika, nakon što su pokušali da ga privedu.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Do pucnjave je došlo nakon što se muškarac, prilikom privođenja, sukobio sa policijom. Vašington post prenosi navode svedoka da je reč, najverovatnije, o Afroamerikancu, a nije potvrđeno da li je muškarac bio naoružan. Los Anđeles tajms preneo je izjavu Endrua Smita, oficira za odnose sa javnošću policije LA, koji je rekao da je policija odgovorila na dojavu o potencijalnoj pljački. Prema Smitovim rečima, kada su se policajci približili osumnjičenom, on je pružio otpor. U nekom trenutku, došlo je do borbe za pištolj jednog od policajaca i osumnjičenog, nakon čega je došlo i do pucnjave, kaže Endru Smit, a prenosi LA tajms. Smit je rekao i da će biti izvršena detaljna istraga ovog događaja.
Pročitajte još:DRAMA RATNOG VETERANA: Policajac pokušao da se ubije skokom kroz prozorHAŠKI TRIBUNAL NASTAVLJA DA UBIJA SRBE: Hadžić umire, a Hag ga ne pušta da se leči!
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA