Najnovije

Svedoci opisali ubicu Borisa Nemcova

Dva ključna svedoka u slučaju ubistva ruskog opozicionog političara Borisa Nemcova svedočila su i opisala ubicu, javljaju ruski mediji.
Nemcov (Foto: Jutjub printskrin)

Nemcov (Foto: Jutjub printskrin)

Policija traži muškarca viskog između 170 i 175 santimetara, kratko ošišanog, koji je nosio farmerke i braon džemper. Ruski istražni komitet planira da sprovede dodatne istražne radnje sa Anom Durickajom, s kojom je Nemecov bio kad je ubijen. Prema ruskom Ministarstvu spoljnih poslova, Boris Nemecov je ubijen u centru Moskve, u petak u 23.40 po lokalnom vremenu kad je na njega ispaljeno nekoliko hitaca iz vozila u pokretu. Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je Ruskom istražnom komitetu, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Federalnoj službi bezbednosti da osnuju istražni tim koji će rešiti slučaj ubistva Nemecova. Putin je rekao da je ubistvo bilo „podlo i cinično“ i da je verovatno bilo naručeno. Ruski istražni komitet u ovom trenutku razmatra nekoliko scenarija zločina, a neki od njih povezuju ubistvo političara sa događajima u Ukrajini, terorističkim napadom na „Šarli Ebdo“ u Parizu i Nemcovljeve biznis aktivnosti.
Pročitajte još:ŠOK: Na Vikipediji se datum smrti Nemcova pojavio dva sata pre nego što je ubijenSNOUDEN: Stejt department se neće zaustaviti na Nemcovu
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA