Najnovije

Đurđev se zahvalio u ime građana za hapšenje snajperiste

NOVI SAD - Meštani Petrovaradina kod Novog Sada su trpeli torturu i pravi horor punih osam dana od čoveka koji je snajperom gađao nasumično kuće i automobile, ali akcijom MUP-a i žandarmerije lice je uhapšeno i građani mogu da odahnu, a tom prilikom je Aleksandar Đurđev, predsednik Saveta za red, mir i bezbednost grada Novi Sad, izrazio veliku zahvalnost pripadnicima MUP-a i žandarmerije, ističući da su oni najpožrtvovaniji službenici koje građani imaju.
Aleksandar Đurđev (Foto: Media centar)

Aleksandar Đurđev (Foto: Media centar)

"Danas su pripadnici kriminalističke policije i žandamerije u zajedničkoj akciji uspeli da lociraju i uhapse spajperistu koji je terorisao građane Petrovaradina i Novog Sada. Ovo je prilika da se još jednom zahvalimo pripadnicima ovih jedinica koji svojim profesionalnim i patriotskim odnosom štite sve građane od ovakvih pojava." - rekao je Aleksandar Đurđev, predsednik Saveta za red, mir i bezbednost grada Novi Sad. "Svedoci smo čestih napada i na pripadnike ovih jedinica, pa je ovo prilika da kažemo da su oni jedni od najpožrtvovanijih službenika koje imamo i da uz sve nedaće svog posla, rade najbolje što mogu. Red, mir i bezbednost građana su im na prvom mestu, a svima onima koji ne žele normalne uslove života u Srbiji i u Novom Sadu oni su meta za napad. Ne smemo dozvoliti da naši zaštitnici trpe, nego ih moramo podržati i ohrabriti. Novi Sad zaslužuje red i mir i svi zajedno ćemo se boriti za to." - poručio je Đurđev.
Pročitajte još:Dolazak izvršitelja naveo čoveka da pokuša samoubistvoVALJAO TABLETE: U Gornjem Milanovcu našli 31 hiljadu opojnih tableta
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA