Najnovije

Šešelja u Prokuplju dočekao veliki broj građana

PROKUPLJE - Sala bioskopa Toplice bila je mala da primi sve one koji su došli da pozdrave i čuju lidera srpskih radikala Vojislava Šešelja. Šešelj je pred oko 1000 okupljenih građana istakao da "Srbijom već 15 godina vladaju najgori režimi u njenoj istoriji - dosmanlijski i naprednjački".
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

– Dosmanlije, kada su došle na vlast, uništili su sve što su zatekli. Za vreme njihove vladavine uništene su domaće firme, otpuštani radnici, a sve uz pomoć zapada. Mislili su da je sve što su zatekli njihovo i nosili su kući – rekao je Šešelj i dodao da su naprednjaci samo nastavili sa krčmljenjem i rasturanjem državne imovine, kao i sa korupcijom. -Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić bili su moji saradnici i ljudi od poverenja, neograničenog poverenja, a onda su pali u ruke stranih službi – kazao je lider srpskih radikala. On je još kazao da su naprednjaci obećali bolji život nakon izbora, a onda su smanjili plate i penzije. – Pre izbora su obećali da će poništiti sve sporazume u vezi Kosova i Metohije, a onda su nakon izbora potpuno predali Srbe sa severa kosovskoj vlasti i ubrzali proces priznavanja nezavisnosti Kosmeta od velikog broja zemalja – kazao je Šešelj.
Pročitajte još:Kusturica: „Rašn šit Jugoslav idiot“Lazanski: Vuk Drašković je bez ovlašćenja potpisao SOFA sporazum
On je okupljenima poručio da Evropska unija samo zatire slabe, čak i svoje članice, i služi kao sredstvo za eksploataciju malih i siromašnih. Šešelj je sa ovog skupa poručio da je SRS sve jača i da ima sve više novih članova, a da je zbog katastrofalne situacije u zemlji potrebno što pre raspisati izbore na svim nivoima. Izvor: Topličke vesti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA