Najnovije

Dveri, DSS i SRS zajedno protiv NATO Vlade Srbije u Kosovskoj Mitrovici

Povodom 16 godina od početka NATO bombardovanja Srbije, a na poziv Skupštine AP Kosova i Metohije, juče su se u Kosovskoj Mitrovici sabrali predstavnici vodećih patriotskih političkih stranaka i organizacija.
Dveri, DSS i SRS zajedno protiv NATO (Foto: Dveri)

Dveri, DSS i SRS zajedno protiv NATO (Foto: Dveri)

Delegaciju SRS predvodio je potpredsednik SRS Zoran Krasić, delegaciju DSS predsednik DSS Sanda Rašković Ivić, delegaciju Pokreta Dveri članovi Starešinstva Pokreta Dveri Boško Obradović i Vladan Glišić, u ime Sabora srpskog jedinstva potpredsednik SSJ dr Zoran Zečević i u ime NSPM Đorđe Vukadinović. Ovim povodom, najpre su položeni venci na spomenik žrtvama NATO bombardovanja „Beli Anđeo“ na mostu u Kosovskoj Mitrovici, a potom je održana protestna šetnja centralnim Mitrovačkim ulicama. Protest je završen mitingom na kome su ispred mesta na kome je u NATO bombardovanju srušena zgrada MUP-a Srbije u Kosovskoj Mitrovici, govorili pomenuti lideri srpske patriotske opozicije. Kao centralne poruke sa današnjeg protesta ističu se obaveza nacionalnog pamćenja NATO genocida i čvrsto opredeljenje protiv ulaska Srbije u NATO pakt u koji nas krupnim koracima vodi Vučićeva Vlada. Posebno je izraženo zadovoljstvo što su se na zajedničkom protestu sabrale sve vodeće patriotske političke snage i istaknuto da treba nastaviti sa saradnjom u pravcu rušenja Vučićeve vlasti i izazivanja vanrednih parlamentarnih izbora u toku 2015. godine. Konačni cilj treba da bude formiranje patriotske vlade Srbije koja će prekinuti pridruživanje EU i NATO, poništiti sve antiustavne Briselske sporazume, okrenuti se strateškoj vojnoj i ekonomskoj saradnji sa Rusijom i neodstupno braniti Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.
Pročitajte još:Policija nije uspela da ih spreči: Uprkos zabrani Šešelj okupio radikale ispred GeneralštabaEvo kako je Počuča izgledao i šta je govorio dan pre hapšenja (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA