Najnovije

Dveri: Vučić je organizovao da policajci u civilu slušaju njegov miting

BEOGRAD- Kako Dveri kažu u svom saopštenju  preko ljudi iz redova pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saznali su da je najveći deo publike na obeležavanju godišnjice NATO bombardovanja ispred srušenog Generalštaba u Beogradu, činili policajci u civilu koji su pozvani iz cele Srbije kako bi činili dekor za Vučićevu priredbu i promociju.
Dveri (Foto: Dveri)

Dveri (Foto: Dveri)

Dveri su iznele informaciju da su u ponedeljak policajci širom Srbije obavešteni da se u utorak, 24. marta ide za Beograd na teren. Nije im rečeno koji je razlog, samo im je rečeno da krenu u civilu i ne nose ni oružje ni lisice. Kada su predveče stigli u Beograd poslati su ispred Generalštaba da glume masu kroz koju treba uz aplauze da prođe premijer Vučić. Dveru dodaju optužbu da su za ovu stranačko-političku zloupotrebu Policije svaki policajac je dobio dnevnicu od 2500 dinara i plaćene troškove prevoza. Pokret ulazi i u detalje pa su tako javno saopštili da raspolažu informacijom da je samo iz Policijske uprave Čačak otišlo dva autobusa.
Pročitajte jošStrazbur naredio Srbiji da isplati odštetu u vrednosti od 4,5 miliona evra
Dveri ističu da je ovo skandalozni način iskorišćavanja državnih institucija u stranačke svrhe Srpske napredne stranke i primer besmislenog trošenja državnih para u vreme lažne štednje i dodaju da je ovo veliko poniženje i uvreda za sve srpske policajce, koji nisu završili škole da statiraju u medijskim predstavama Aleksandra Vučića, već održavaju red i brane narod i državu. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA