Najnovije

Šešelj traži smenu ministra Verbića

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne Vojislav Šešelj i naučni savetnik Filip Vukajlović izneli su danas na konferenciji njihove razloge za smenu ministra prosvete Srđana Verbića. Oni su istakli da se Verbić i njegovi saradnici ne bave problemima prosvete, već traganjem za načinom da otmu ogroman novac iz budžeta i pružili podršku svim prosvetnim radnicima.
Vojislav Šešelj traži smenu Verbića (Foto: SRS)

Vojislav Šešelj traži smenu Verbića (Foto: SRS)

- Ministar Srđan Verbić je u Ministarstvu zadržao i vratio skoro sve kompromitovane i nesposobne kadrove nekadašnjeg ministra prosvete Gaše Kneževića, koji su jedino sposobni da opljačkaju sopstvenu državu i narod. Oni samo tragaju za načinima da što lakše i bezbolnije otmu ogromne količine novca iz budžeta i to preko nekih agencija, koje zapravo niko ne može definisati u pravnom smislu reči i koje nemaju nikakvu stvarnu ulogu u našem naučnom i prosvetnom životu. To su fantomska agencija Nuklearni objekti Srbije, Jedinica za upravljanje projektima, istraživanje i razvoj, Centar za promociju nauke i Fond za inovacionu delatnost -  naveo je Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.
Pročitajte još:„Građane Srbije informišu o padu nemačkog aviona, o srpskom helikopteru se ćuti“Živković ugrozio bezbenost ljudi, jurio džipom 78 gde je dozvoljeno 50 kilometara na sat
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA