Najnovije

TEŠKE OPTUŽBE: LSV i DS koriste nasilne grupe da destabilizuju situaciju u Novom Sadu

NOVI SAD - Treća Srbija optužila je Demokratsku stranku i Ligu socijaldemokrata Vojvodine vrše dnevnu politizaciju slučaja racionalizacije broja zaposlenih u JKP Informatika u Novom Sadu.
Grb Treće Srbije (Foto: TS)

Grb Treće Srbije (Foto: TS)

- Ove stranke se takođe koriste i dokazano nasilnim grupama, kao što je Antifa, u pokušaju da destabilišu situaciju u gradu i da politiku iz zvaničnih institucija premeste na ulice. U svemu ovome, idejnu i logističku podršku pružaju pripadnici nekadašnjeg Otpora koji su se širom sveta proslavili organizovanjem navodno nenasilnih demonstracija, koje su se po pravilu i uvek pretvarale u nasilne - kaže se u saopštenju Treće Srbije. Treća Srbija smatra da su bolni rezovi koji se u srpskom društvu vrše direktna posledica politike koja je uspostavljena još 5. oktobra 2000. godine, posle koje je u Srbiji otpušteno i obespravljeno više od milion ljudi i posle koje su zatvorene desetine nekada uspešnih fabrika i firmi. - Tokom svih tih godina dok su Demokratska stranka i njeni partneri vladali, niko nije branio prava otpuštenih radnika, a posebno to nije radila Demokratska stranka, dok danas oni koji su unesrećili ovaj narod, glume zaštitnike istog - saopštavaju iz Treće Srbije.
Pročitajte još:Fajgelj i Jakunjin razgovarali o ekonomskoj saradnji Srbije i RusijeEvo šta se dogodilo sa jedinom Srpkinjom dobrovoljcem u Novorusiji
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA