Najnovije

PRIZNAO: Armija SAD se aktivno priprema za rat u Ukrajini!

KIJEV - Američko društvo se aktivno priprema za novi rat, a američka vojska poziva vojnike koji poznaju ukrajinski jezik da se prekomanduju u Donbas. To je izjavio ukrajinski poslanik, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine, Anton Gerašenko, u intervjuu za ukrajinsku novinsku agenciju "Politika".</spa
Anton Gerašenko (Foto: JuTjub)

Anton Gerašenko (Foto: JuTjub)

Prema Gerašenku, SAD društvo se postepeno priprema za učešće američke vojske na teritoriji Ukrajine. I u ovoj oblasti su već neki "pozitivni" pomaci. "Sada je u toku proces afirmacije američkog društva - i već postoje neki pozitivni pomaci. Pentagon je objavio poziv za vojnike koji imaju ukrajinsko poreklo. Mogu čak da vam pokažem dokument o slučaju momka koji je državljanin Ukrajine, ukrajinski jezik zna. Dobio je obaveštenje da se pojavi u vojnom odseku SAD. SAD ima zakon koji propisuje da ako osoba koja nije američki državljanin učestvuje u ratu za interes SAD, ta osoba dobija državljanstvo."- rekao je Gerašenko, prenosi agencija Novorossia.
Pročitajte još:Srpski dobrovoljci i dalje idu u Novorusiju: Snajperista savetuje kako bezbedno da stigneteHaos u Pragu zbog prolaska američke vojske (VIDEO)DALEKO OD MIRA: Obostrane optužbe za kršenje primirja!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA