Najnovije

Radikali traže građevinske dozvole na kontrolu

BEOGRAD - Zakonom o planiranju i izgradnji predviđeno je izdavanje građevinskih dozvola u roku od 28 dana. Pošto je zakon počeo da se primenjuje od 1. marta, vreme je da Vlada i nadležno ministarstvo obaveste javnost o efektima primene ove zakonske odredbe, stoji u novom saopštenju SRS.
SRS (Foto: SRS)

SRS (Foto: SRS)

Srpska radikalna stranka poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović da odmah objavi broj zahteva za izdavanje građevinskih dozvola za izgradnju porodičnih kuća, stambenih zgrada i privrednih objekata na dan 1. marta 2015. godine, kao i broj izdatih građevinskih dozvola do 28. marta 2015. godine. Predstavnici vladajućeg režima više ni ne spominju svoja lažna obećanja iz predizborne kampanje i nastavljaju sa obmanjivanjem građana, pa tako Zorana Mihajlović obećava elektronsko izdavanje građevinskih dozvola od 2016. godine, kako bi skrenula pažnju javnosti sa obećanja o izdavanju građevinskih dozvola na jednom šalteru i u roku od 28 dana, podsećaju srpski radikali. Srpska radikalna stranka zahteva da Vlada i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obavesti javnost o imenima investitora i visini investicija koje su, ili će biti, uložene po eventualno izdatim građevinskim dozvolama i podseća da su predstavnici režima obećavali navalu domaćih i inostranih investitora, koji su samo ovaj zakon čekali da pohrle sa investiranjem i novim radnim mestima.
Pročitajte još:Zašto smo servilni…ISPOVEST RADOŠA BAJIĆA: Otvoreno o trgovini političkim uticajem u SrbijiPOČELO JE: Da li je crveni karton obeležje obojene revolucije u Srbiji?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA