Najnovije

Vulin: Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova

KOSOVSKA MITROVICA - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas u Kosovskoj Mitrovici da je Kosovo i Metohija prostor pod upravom međunarodne zajednice i da Srbija nije i nikada neće priznati samoproglašenu nezavisnost Kosova.
Aleksandar Vulin (Foto: JuTjub)

Aleksandar Vulin (Foto: JuTjub)

Reagujući na izjavu kosovskog ministra za evrointegracije Besima Čolakua da se srpsko priznanje Kosova podrazumeva i da to pokazuju dogovori iz Brisela, Vulin je poručio da Kosovo nije nezavisno i da Srbija neće priznati kosovsku nezavisnost. “Niste nezavisni. Država Srbija neće priznati nikakvu nezavisnost Kosova i Metohije, za nas je ovo prostor pod upravom Međunarodne zajednice u skladu sa Rezolucijom 1244 SBUN i nikako drugačije”, poručio je Vulin.
Pročitajte još:SLUČAJ „SRBOMRSCI“: Evo šta su pred sudijom rekli tzv. „srbomrsci“!Šešelj o Ani Ivanović i Jeleni Janković!
Probajte da donesete i jedan ključni zakon a da za to ne dobijete podršku Beograda, kakva je to nezavisnost o kojoj morate da pregovarate u Briselu, upitao je Vulin i poručio vlastima u Prištini da se ne igraju, plaše i ne zbunjuju narod. Ovakvim ponašanjem i ovakvim izjavama koje služe za dnevno-političke svrhe samo se otežava situacija, ocenio je Vulin i naglasio da vlast u Srbiji nije dužna da učestvuje u dnevno političkim igrama Prištine i da neće učestvovati u takvim igrama. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA