Najnovije

Optužen huligan koji je bakljom gađao golmana Rusije

PODGORICA– Osnovno tužilaštvo u Podgorici podiglo je danas optužnicu protiv Luke Lazarevića zbog ranjavanja ruskog golmana na kvalifikacionoj utakmici u glavnom gradu Crne Gore i zatražilo od suda da mu odredi pritvor.
Baklja (Foto: Jutjub)

Baklja (Foto: Jutjub)

Lazarević je optuzen za „nasilničko ponašanje” na fudbalskoj utakmici i nanošenje lakše telesne povrede, saopšteno je iz tužilaštva, koje precizira da je taj mladić iz Podgorice bacio na fudbalski teren baklju u pravcu golmana reprezentacije Rusije i pogodio ga u vrat. Dodaje se da je golman ruske repezentacije lakse povređen i da je zadobio opekotine prvog stepena u predelu vrata. Tužilaštvo traži od suda da Lazareviću odredi pritvor.
Pročitajte još:Za odlazak u džihad borcu iz BiH 7.000 evraNa sličan način kao i u Beogradu: Dečak umalo ukraden u Sarajevu?
Golman fudbalske reprezentacije Rusije Igor Akinfejev povređen je u petak veče u Podgorici u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu, pri rezultatu 0:0. Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA