Najnovije

Za tanak struk: Dve kašike dnevno i rešite se sala sa stomaka

Pomoću ovog sirupa smanjićete obim struka i rešiti se viška vode iz organizma. NJegovi sastojci su dobri i za vid, sluh i pamćenje.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Glavni sastojak ovog eliksira za mršavljenje je ren, namirnica bogata vitaminom C, kalijumom, vitaminom B1 i B6, gvožđem, vitaminom B2, magnezijumom i fosforom. Ren ubrzava i metabolizam, smanjuje umor i stimuliše razvoj dobrih bakterija u crevima. Sastojci: 125 grama svežeg rena 4 limuna 3 kašike meda 2 kašičice cimeta 2 cm korena đumbira Priprema: U blenderu izmiksajte ren i đumbir. Dodajte im isceđeni sok limuna i promešajte u blenderu još tri minuta. Potom dodajte med i cimet i nastavite mešati dok se sve tobro ne sjedini. Sirup odložite u staklenu teglu. Jedite po kašiku dva puta dnevno pre obroka ili pre vežbanja. Konzumirajte ga tri nedelje, pa napravite pauzu nekoliko dana. Preporučuje se prethodno konsultovanje sa lekarom.
Pročitajte još:5 znakova vašeg tela koji vam mogu spasiti životVEROVALI ILI NE: Čokolada je droga!5 razloga da češće uživate u rotkvicama
Izvor: Stvar ukusa

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA