Najnovije

Imlek najomiljeniji proizvođač, Plazma najomiljeniji proizvod!

BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" dodelilo je danas kompaniji Imlek titulu "Najomiljeniji domaći proizvođač", dok je Plazma keks, brend kompanije Bambi, dobio priznanje "Najomiljeniji domaći proizvod".
Zlato za najbolje! (Foto: pixabay)

Zlato za najbolje! (Foto: pixabay)

U Skupštini Grada Beograda, po peti put su svečano dodeljena priznanja "Moj izbor" za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača, a u konkurenciji za ovo priznanje je bilo 195 domaćih proizvoda i brendova. Zlatne medalje "Moj izbor" za petogodišnje liderstvo na tržištu, dobili su Moja kravica u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi", Plazma keks u kategoriji "Slatkiši", Zlatiborac u kategoriji "Meso i mesne prerađevine", dok je Dijamant ulje ponelo nagradu u kategoriji "Ulje, prilozi i prelivi". Knjaz Miloš je dobio priznanje u kategoriji "Mineralne vode", frikom u kategoriji "Voće i povrće" i Začin C u kategoriji "Supe, brašno i dodaci jelima". Među nagrađenim proizvodima i kompanijama, kojima su potrošači ukazali najviše poverenja našli su se i konfekcija Mona, Simpo, Metalac posuđe, Pošta Srbije, Nektar sokovi, Smoki, Meriks, MTS Telekom Srbije, Banka Inteza, Ždrepčeva krv, Lav pivo i Gorski list. Osim glasanja u supermaketima, ove godine je u okviru akcije "Moj izbor" organizovano i internet glasanje u kome je pobedu odnelo Valjevsko pivo. Istraživanje, koje je ovim povodom uradilo udruženje "Moja Srbija" je obuhvatilo 2.010 ispitanika u 14 gradova Srbije, a anketirani su isključivo potrošači u Maksi objektima.
Pročitajte još:Niste platili internet? Evo kako da otkrijete Wi-Fi pasvord vašeg komšijeU ČAČKU ŠOK: Narkotici đacima miliji od knjiga!
Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović rekao je na svečanosti da o velikoj ozbiljnosti ovog izbora najviše svedoči to što se istraživanje sprovodilo u 14 gradova u Srbiji, obuhvatilo preko 2.000 potrošača, kao i to što se u konkurenciji našlo 195 brendova. Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković rekao je da ovaj izbor pokazuje da Srbija ima dovoljno kvalitetnih privrednika koji treba da služe za primer svima koji hoće da započnu biznis u Srbiji. "Nadam se da ćemo svi zajedno dovesti do toga da Srbija bude povoljna destinacija za zapošljavanje", istakao je on. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA