Najnovije

Nikolić: Naša vojska je uzor u regionu i šire

NOVI SAD - Redovna godišnja analiza operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije za 2014. godinu održana je danas u Domu Vojske Srbije u Novom Sadu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Tomislav Nikolić (Foto: Jutjub printskrin)

Tomislav Nikolić (Foto: Jutjub printskrin)

Analizi su prisustvovali predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, ministar odbrane Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general LJubiša Diković i članovi kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba. Predsednik Tomislav Nikolić, obraćajući se prisutnima, istakao je da je zadovoljan ocenom jer je uočljiv napredak u odnosu na prethodnu godinu. On je naglasio da će, kao vrhovni komandant, zajedno sa Vladom Republike Srbije uvek pomoći vojsci da ostvari svoje ciljeve. - Naša vojska je uzor u regionu i šire – istakao je predsednik Nikolić. On je takođe rekao da je svestan da Vojska Srbije deli sudbinu građana, samim tim i nedaće, i da treba otići do svakog vojnika, razgovarati sa njim i uliti mu nadu u bolja vremena.
Pročitajte još:Robijao za Srbiju: Pismo majora Binela povodom NATO skupa u BeograduČerčil držao Kralja Petra zatvorenog u podrumu dok nije podržao Tita
Posle analize organizovan je prikaz naoružanja i opreme koji će biti uvedeni u naoružanje Vojske Srbije u narednom periodu. Izvor: Politika (M.G.)

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA